Yonex Voltric badmintonketcher serien

Yonex har lavet en serie der hedder voltric, under voltric hører:

  • Voltric z force, voltric z force 2 LWC og LD
  • Voltric 70 og voltric 80.
  • Voltric 70 og 80 e tune.

Voltric 80 er en lidt hovedtung og stiv ketcher, dette er badmintonketcheren Peter Gade spillede med, en meget fin ketcher til singlespilleren.

Voltric 70 er lidt lettere og mere bøjelig, en rigtig dejlig badmintonketcher til doublespilleren der vil have fart men samtidig også hurtig ketcherføring

Voltric z force er en lidt ældre ketcher, den er hovedtung og lidt stiv i det, men en super god ketcher Lee Chong Wei har spillet med denne ketcher og har udtalt at det dengang var den bedste ketcher han nogensinde havde spillet med. Nu spiller han med Voltric z force 2 som både er lavet i normal model og i Lee Chong Wei model hvor den er lyserød og i Lin Dan model hvor den er gul. Denne ketcher har et mindre hoved end alle andre badmintonketcher, så den mindsker vindmodstanden når der bliver slået hvilket giver et hårdere og tungere smash. Den er også rigtig tung i hovedet hvilket gør den til en perfekt single badmintonketcher, mange folk har svært ved at vænne sig til det lille hoved på en badmintonketcher, også de helt store topspillere.

Voltric 80 e tune har et system hvor du kan komme nogle plastik dimser i toppen af ketcheren så den bliver tungere og giver mere power hvilket er en super lækker egenskab, ellers minder den meget om den normale voltric 80 og det er en rigtig god ketcher som blandt andet Jan Ø spiller med. Det er Voltric 80 E-tune du kan se i videoen ovenfor)

Voltric 70 e tune er en lidt lettere og mere fleksibel ketcher, men har også samme system med at man kan komme plastic dimser i toppen for at opnå mere kraft og power, hvilket på denne ketcher også fungerer super godt!

De voltric ketchere jeg har spillet med har levet 100% op til mine forventninger, og de holder også rigtig fint når du tænker på kilo og slag osv. Det er også den serie der hyppigst bliver brugt blandt de store spillere! Lin Dan, Lee Chong Wei og Jan Ø, og de har alle udtalt at Voltric serien er helt perfekt for dem når de vil angribe og de kan bruge den ekstra power der er i de hovedtunge badmintonketcher. Du kan læse mere på badmintonketcher.dk, hvor jeg selv køber mine ketcher.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *