Tag et fly til Rom

Rom er hovedstaden for Italien, men det er også en af hovedpunkterne i den europæiske historie. Det er et knudepunkt for turister på badeferie såvel som storbyturister og weekendophold. Rom er kendt for at være afslappet og dens megen livsglæde. Det er svært at undgå at blive andet når man ser på den smukke arkitektur og byliv. En enestående kombination af moderne og antik, verdslig og retslig. Det er kort sagt et modsætningers paradis.

Roms centrale placering i Europa gør det også til et midtpunkt for turister, og gør at der er mange tilbud af fly til Rom. Dette sørger for at holde prisen lav på billetterne men samtidig giver den palet af muligheder som der er behov for. De mest populære selskaber som har fly til Rom fra Danmark er Norwegian, easyJet og SAS. Det er de 3 mest populære selskaber, når det kommer til flyrejser indenfor Europa.

Hvis du vil til Rom så kan det være en god ide at overveje hvilken måned du skal afsted i. Hvis du skal afsted på badeferie, så er der ikke så meget at gøre, men hvis du blot skal på storby ferie, så kan du med fordel vælge at rejse i september måned. Her er fly billetten billigst, hvorimod den er dyrest i juli. Dette kan du spare nogle penge på som du i stedet kan du bruge på shopping. Det kan også være at du skal bruge dem som udgifter på maden, da den er 6% dyrere i Rom end i København.

Praktisk info omkring fly til Rom

Uanset hvor man skal rejse hen med fly, så er det rigtig vigtigt at undersøge de forskellige muligheder der er for at rejse. Du skal først og fremmest tage stilling til hvilken rejse. Hvis det er badeferie og meget afhængig af vejret, så ville det være værd at bruge de ekstra penge for at komme afsted i højsæsonen. Hvis det er storbyferie så kan der være mange penge at spare ved at undersøge de forskellige billetter.
Det billigste selskab med fly til Rom er EasyJet med priser fra 2000 kr. pr. person t/r. Den billigste uge at flyve til Rom i er i uge 4 og den dyreste er i uge 1. Du kan spare op til 800 kr. ved at vælge den rigtige sæson. Dette er penge som kan bruges andre steder, f.eks. på bedre hoteller eller flere seværdigheder. Hvis i er 2 børn og 2 voksne, så kan 800 kr. hurtig finde andre ben at gå på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *