Tag børnene med i svømmehal

Er det ferie, og går du rundt og tænker over, hvad du kan finde på at lave med dine børn i ferien? Det kan måske være lidt svært at komme op med ideer til, hvad man kan lave med sine børn, så de ikke skal rende rundt og kede sig i ferien.

Det kan også være, at du har lovet dine børn, at I skal lave noget i weekenden, men at du har svært ved at finde ud af, hvad I kan finde på at lave.

Eller det kan være, at du bare lige pludselig helt spontant får lyst til, at I skal lave noget sammen – dig og dine børn.

Kan du ikke finde ud af, hvad I skal finde på at lave sammen, om det så er fordi det er ferie, du har lovet dine børn, at der skal ske noget for dem, eller at du pludselig helt spontant får lyst til, at I skal lave noget sammen, så er vores gode ide til dig: tag i svømmehallen.

OL

Noget for alle

Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvad man skal finde på at lave med sine børn, når ens børn har forskellige aldre.

Det giver måske lidt sig selv, at hvis børnene har forskellige aldre, at så har de ligeledes forskellige interesser – de vil måske have forskellige opfattelser af, hvad der er sjovt, og hvad der er en god oplevelse.

Hvis man har børn i forskellige aldre, kan det være svært at finde ud af, hvad man kan lave sammen, men vores ide er at tage i svømmehallen.

I en svømmehal er der noget for børn i næsten alle aldre.

Har du eksempelvis en lille dreng på 5 år, vil der være aktiviteter for ham, ligesom der også vil være noget at lave for din dreng på 12 år.

Er alle aktiverede og virker som om, at det er sjovt, det de laver, så må man sige, at det er en succes – og det er der chancer for, hvis I tager en tur i svømmehallen.

God måde at være sammen med sine børn på

Måske kan det være lidt svært at finde ud af, hvordan man bedst er sammen med sine børn på.

Måske synes du, at det kan være svært at være med i legene på værelset derhjemme eller i haven, men ønsker stadigvæk at lave noget med dine børn, hvor du kan være med, og hvor de har det sjovt.

Det at tage i svømmehallen sammen, er en super god måde at være sammen med sine børn på.

Bor du i Silkeborg?

Bor du i Silkeborg, går du måske rundt og prøver at finde ud af, hvilken svømmehal dig og dine børn kan besøge i ferien, i weekenden, eller spontant på et eller andet tidspunkt.

Hvis du bor i Silkeborg er det tæt på svømmehallen i Them.

Svømmehallen i Them er en rigtig god børnevenlig svømmehal, da der eksempelvis er et børnebassin.

Svømmehallen har noget for alle aldre, og derfor er det en super god svømmehal at besøge med sine børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *