Skift dine senge madrasser regelmæssigt

Sengemadrasser bliver slidte i løbet af en årrække. For at være sikker på at kunne sove ordentligt er man derfor nødt til at skifte dem. Hvor ens sengeramme kan holde i årevis, måske lige frem generationer hvis det er god kvalitet skal man skifte sine madrasser jævnligt. Det kommer meget an på, hvor god kvalitet de var i, da man købte dem.

Hos time2ssleep.dk har de et stort udvalg af madrasser i god kvalitet. De har både en webshop og en butik i Valby, hvor man kan prøve at ligge på madrasserne.

Når man skal købe en ny madras, er det vigtigt at den passer til en.
Nogle foretrækker en hård madras, andre en blød. Senge madrasser har stor betydning for, om man får en god nats søvn. Vi kender alle det at sove på et hotel i udlandet, hvor der ikke er en topmadras. Så ligger man en hel nat og vender og drejer sig på de bare fjedre. Det er ikke sjovt. Det er en ubehagelig oplevelse og giver ikke en god nats søvn. Det gør gode senge madrasser derimod.

gammel seng

Senge madrasser slides af overvægt

Hvis man er overvægtig og ofte ligger i den samme stilling på det samme sted i sin seng, kan der være en tendens til at man danner et krater i madrassen. Det går selvfølgelig i noget tid. Men på et tidspunkt bliver man nødt til at investere i en ny madras. Det er simpelthen uholdbart. Hvis man ikke har råd til at købe en ny madras, kan man i første omgang prøve at købe en ny topmadras. På den måde kan man udskyde købet af senge madrasser lidt.

Hvis man har en overvægtig partner, bør man også overveje om man ikke skal have to madrasser. Det er meget hyggeligt som par at sove i en seng, der er en stor madras. Det giver større mulighed for at ligge tæt på hinanden. Hvis den ene er overvægtig, vil den ene side af madrassen dog blive ligget flad hurtigere end den anden. Man vil derfor komme til at skifte madras langt oftere. En stor madras er af gode grunde dyrere end en lille madras. Der kan dermed være nogle penge at spare, hvis man sover på to madrasser frem for en.

Senge madrasser til børn

I børnesenge er det vigtigt, at madrassen passer til sengens størrelse. Der går typisk noget tid, inden et barn kan sove i en seng i voksenstørrelse. Senge madrasser til børn kan derfor fås i mange forskellige størrelser. De mindste er helt ned til 50 centimeter brede og 140 centimeter lange. De passer derfor i en meget lille seng. Det er rart for et barn at sove i en lille seng. Det giver en tryghed. Det giver sengerammen rundt om sengen også. Som barn er det rart at vide, at man ikke kan falde ud af sengen om natten. Og det er rart for forældrene at vide, at barnet ikke bare triller ud af sengen i løbet af natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *