Sjove gaver kan være alt

Sjove gaver er en meget individuel ting. Hvad du synes er sjovt, behøves nemlig ikke at være noget jeg synes er sjovt.sjove gaver Det er derfor meget individuelt hvad man synes er sjovt. Dem som producerer sjove ting, forsøger at generalisere deres produkt, så flest mulige mennesker vil synes det er sjovt. På den måde, kan man altså ved, at kende modtageren af gaven, forsøge at købe den gave man tror modtageren vil blive glad for og som modtageren synes er sjov. Oftest vil en sælger have opdelt sjove gaver i forskellige kategorier. F.eks. en børnekategori, hvor det kan være legetøj. Der kan være en kategori for de unge mennesker, hvor det måske er gadgets eller elektronik, som de vil synes er sjovt. Der kan være en kategori for ældre mennesker, som f.eks. ting fra deres barndom. Altså ting som de husker tilbage på, som var en glæde for dem, dengang de var unge eller børn. Det kan også være en meget speciel øl. På den måde kan sælgeren altså forsøge at opdele varerne i forskellige kategorier, så det bliver nemmere for køberen at overskue, hvad modtageren vil synes er sjovt. Andre ting som f.eks. køn spiller også en stor rolle. Drenge og piger, mænd og kvinder har helt forskellig humor. Hvis en ung mand som lige var fyldt 18 år, havde fået en plakat med en afklædt kvinde i fødselsdagsgave, vil han formodentlig synes det var noget sjovere, end hvis en pige på 18 år fik det samme. Det samme mønster ses hos små børn, hvor en dreng på 5 år, nok ville blive noget skuffet, hvis han fik en barbiedukke i fødselsdagsgave.

Sjove gaver til jul

Når det er juleaften, bliver der ude i de danske hjem spillet banko, der bliver delt mandelgaver ud, og en masse andre konkurrencer afhængig af, hvilke traditioner som familien har. Mange af disse gaver må ikke være for dyre, men de skal samtidig være enten funktionelle eller sjove. Derfor er en sjov gave, til bankospillet oftest et godt valg. Til jul ønsker man jo at glæde hinanden, så hvis gaven som onkel Bent sidder over for dig vinder, og han bare synes den er rigtig sjov, er det jo virkelig fedt at have købt den. Man kan også bare vælge at give noget så simpelt, som et par strømper. For hvem forventer lige at vinde et par strømper, i bankogave? Det er der nok ikke mange som gør, og den vil altså bringe smilene og latteren i gang. Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad en sjov gave kan være.
Så næste gang du skal ud og købe mandelgave eller en anden gave. Så prøv at find den mærkeligste ting, som du selv ville synes var helt vildt skør at få. Det vil helt sikkert skabe god stemning. Når alt kommer til alt, handler julen jo om at hygge sig, og bare en rigtig dejlig og glædelig aften. Tænk over det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *