Kvit smøgerne ved hjælp af en e cigaret

Har du længe gået og drømt om, at du endelig kan lægge smøgerne på hylden, så er du naturligvis også nødt til at gøre en indsats for det – det er ikke noget, der bare sker af sig selv. Der findes op til flere forskellige måder hvorpå du kan kvitte smøgerne, men langt de fleste af de personer, der forsøger sig med f.eks. nikotintyggegummi eller nikotinplastre ender i sidste ende med at falde tilbage i hullet. Hvis du gerne vil undgå det, så bør du i stedet forsøge at kvitte smøgerne ved hjælp af en e cigaret. Der findes et væld af forskellige modeller og derfor kan du selvfølgelig også finde frem til en e cigaret, der passer til dine krav.

Alle kan droppe smøgerne ved hjælp af en e-cigaret

Det gode ved e-cigaretter er, at det er noget som alle og enhver kan bruge til at kvitte smøgerne. Det kræver slet ikke den samme disciplin, som det er påkrævet, hvis du f.eks. vælger at gøre brug af en anden form for rygestopmiddel, som blandt andet kunne være ét eller flere af de førnævnte midler, som indfører nikotin på en helt anden måde. Som det også nævnes ovenfor, så er det bestemt de færreste, der har succes med at droppe cigaretterne ved hjælp af sådanne midler, men der er bestemt en helt anden succesrate, når man vælger at kvitte smøgerne ved hjælp af en e-cigaret, som giver dig præcis det samme som en almindelig cigaret ville give dig.

Giv ikke afkald på det sociale aspekt

Hvis du vælger at gøre brug af en eller flere e-cigaretter i forbindelse med dit rygestop, så er der også langt større chance for, at du får succes, eftersom du ikke skal gøre afkald på det sociale aspekt. Hvis du f.eks. godt kan lide at gå med de andre rygere ud og tage en cigaret i pauserne, fordi det er hyggeligt og I har nogle gode samtaler, så er der ikke nogen tvivl om, at det helt rette rygestopmiddel for dig er en e cigaret, for på denne måde går du nemlig ikke glip af det sociale aspekt, da du stadig godt kan gå med udenfor, hvor de andre ryger deres cigaretter og du kan dampe på din e cigaret.

Du kan stille og roligt trappe ned

Det skal desuden også siges, at der er rigtig gode muligheder for at trappe stille og roligt ned på dit nikotinindtag. Der findes nemlig forskellige mængder af nikotin i det e-væske, der kan købes her i Danmark og det betyder naturligvis også, at det er meget nemmere for dig at trappe ned på dit indtag af nikotin stille og roligt. Det er nemlig meget farligt, at man bare stopper fra den ene dag til den anden, da det bestemt ikke giver dig nogen succes, men hvis du derimod trapper stille og roligt ned, så er der også langt større chance for, at du får succes med dit rygestop og til sidst ikke har behov for dit daglige indtag af nikotin længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *