HAMA perler er ikke kun til børn – det er et hobbyprodukt

Det er de færreste forældre til yngre børn, der ikke i deres egen barndom har lavet et utal af forskellige kreationer med de populære HAMA perler. I den forbindelse er der med garanti også rigtig mange af dem, der har lagt mærke til at de på et tidspunkt i starten af 00’erne pludselig dalede meget i popularitet, hvilket med garanti skyldtes, at børn på daværende tidspunkt var langt mere interesseret i det legetøj, der var moderne på det tidspunkt, hvilket med garanti var langt mere teknologisk udviklet sammenlignet med en række farverige perler, som reelt set ikke var andet end plastikrør, som man kunne sætte på en plade af plastik. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det i høj grad er det simple ved produktet, som også har været med til at gøre det så populært som det er – det kræver ikke nogen vejledning at komme i gang med at lave en flot kreation med HAMA perler. Det eneste det kræver er, at man har en fantasi og er villig til at sidde og fylde perler på en perleplade, hvorefter man kan få mor eller far til at stryge den under noget mellemlægspapir, så perlerne smelter sammen og man dermed kan hænge den op el.lign.

Det er lige netop det faktum, at det er så simpelt at lave diverse kreationer med HAMA perler, der har været med til at gøre det populært – og det er faktisk ikke kun børn, der er blevet glade for at lave diverse former for kreationer med HAMA perler, men derimod er der også rigtig mange voksne, der er begyndt at tage de farverige HAMA perler til sig og er begyndt at bygge flere forskellige former for kreationer, hvilket både tæller helt traditionelle kreationer med perleplader men der er også mange, der er begyndt at bruge dem til at lave forskellige former for smykker, hvilket blandt andet inkluderer halskæder, armbånd og meget andet. Det har også betydet, at folks syn på HAMA perler har ændret sig, hvorfor det ikke længere ses som legetøj, der udelukkende er henvendt til børn, men derimod som et hobbyprodukt, der kan købes i et væld af forskellige hobbybutikker hele landet over og dertil er der også rigtig mange danske webshops, der er begyndt at sælge de farverige HAMA perler, fordi de igen er begyndt at blive populære og ikke kun blandt børn, men også både teenagere og voksne.

Erstatning for strikning, patchwork og andre hobbyer

Der er rigtig mange, der er begyndt at erstatte hobbyer som strikning, patchwork og lignende med de populære og farverige HAMA perler, da de på flere punkter minder meget om hinanden, hvilket selvfølgelig i høj grad er på det punkt, at der er mulighed for at være kreativ og lave diverse former for kreationer, som man enten selv kan beholde og bruge som pynt derhjemme eller derimod give til personer, som man holder meget af. Det ser man blandt andet meget hos børn, der kommer hjem fra børnehaven med en perleplade, som de har lavet til mor og far, fordi de gerne vil vide, at deres forældre er stolte af dem og bliver glad for de gaver, som de giver til dem. De ældre personer, der godt kan lide og lave diverse kreationer med HAMA perler er dog typisk bare mere interesseret i, at bruge det som en hobby, som de føler er afslappende og som de f.eks. kan bruge til at stresse af el.lign. For dem handler det ikke så meget om de kreationer, der kommer ud af det, men mere at de slapper af med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *