Giv den bedste gave med en Harry Potter tur til London

Harry Potter

Hvis du ikke selv er Harry Potter fan, så har du helt sikkert et væld af mennesker i din omgangskreds, som til gengæld er det. Måske er det din ven, dit barn eller din kæreste, som elsker fortællingen om den bebrillede troldmand.

Eller måske er det en ting, som du har sammen med en helt særlig ven eller vennegruppe. Lige meget hvad, så ved du helt sikkert, at det at være fan af Harry Potter ikke bare er det samme, som at være almindelig fan. Det er på mange måder nærmest en hel livsstil.

Giv en gave der viser, at du kender personen

Når du skal give en person, du holder rigtig meget af, en gave, så er det bedste du kan gøre at vælge en gave, der viser, at du har tænkt over vedkommendes personlighed, præferencer og ønsker.

Det skal altså være en personlig gave, der taler direkte til personen. Gør gaven dette, så er pris og kvalitet ofte underordnet. Det hele handler nemlig om at vise omtanke og understrege, at man har tænk over det. Nogle gange må man altså virkelig godt tænke mere over det og gøre noget ekstra.

Giv den ultimative Harry Potter gave

Så hvis en af de personer, som du holder allermest af, er en kæmpe Harry Potter fan, hvorfor så ikke arbejde dette ind i din gave? Faktisk kan du med fordel kombinere en vidunderlige rejsegave og glæden ved at besøge alle de steder, hvor Harry Potter har været.

Nu er det nemlig nemmere end nogensinde før at tage til Harry Potters hjemby, London, og prøve en masse Harry Potter relaterede ting. Her får man som fan en unik mulighed for i et par dage at kaste sig ind i troldmændenes verden med hud og hår.

Tag til Harry Potter studios

Det ultimative stop på Harry Potter turen er et besøg hos Harry Potter studios lidt uden for London. Her finder man en kombineret forlystelsespark og kulisseopsætning fra de elskede Harry Potter film. Som fan kan man dermed gå gennem de velkendte gader og kulisser.

Blandt andet kan man gå gennem Hogwarts korridorer, tage en tur med Hogwartsekspressen og gå gennem Diagonalstrædes snoede gader. For ikke at tale om alle de fede muligheder for at købe merchandise af alle mulige typer.

Tag en Harry Potter tur rundt i London

Man kan nemt bruge en hel dag i Harry Potter studios. Men når det er krydset af listen, så indeholder selve London også en masse fantastiske Harry Potter relaterede aktiviteter. Blandt andet kan man tage ind og se det nye Harry Potter stykke, som lige nu går i de engelske teatre.

Derudover er der også mange andre muligheder. Blandt andet er der inden for mad og drikke en masse restauranter, barer og pubs, som kører Harry Potter-tema inden for en række retter og drinks. Derudover kan man gå ind i nogle af de største boghandler og finde de flotteste udgaver af Harry Potter bøgerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *