En gave fra din blomsterhandler kan være en unik måde at sige tak på

En af de vigtigste kvinder i dit liv er formentlig din mor, men i hverdagens stress og jag er der mange mennesker som glemmer at lade hende vide det. Mange lever et liv fra bekymring til bekymring eller fra pligt til pligt, og der er sjældent tid til at stoppe op, læne sig tilbage og mindes gode stunder i hjemmet eller lade sig opfylde af taknemlighed for de oplevelser og den kærlighed som ens mor har skænket en.

Hvis man alligevel lige stopper op en gang imellem i sin travle hverdag og lader tankerne flyde frit nogle korte minutter opfyldes de for det meste oftere af dårlig samvittighed end af ro og tilfredshed, for måske ringer man ikke helt så meget som man burde eller måske glemte man at spørge hvordan hun havde det, sidst man besøgte hende. Én dag om året kan danskerne alligevel blive enige om at ens mor skal fejres og det er selvfølgelig på mors dag.

buketter

Vis din taknemmelighed med en gave fra din blomsterhandler

Én dag om året kan man lægge den dårlige samvittighed fra sig og i stedet hylde og fejre sin mor. Man kan vise hende at hendes ofre, hendes sved og tårer, for at give en et godt liv og en lys fremtid ikke er gået ubemærket hen. Én dag om året kan man vise hende sin taknemmelighed og sin kærlighed: På mors dag. For nogle er det nok at udtrykke disse ting med ord, mens andre synes talen savner slagkræft og ønsker at gøre en endnu større gestus.

En nem, men samtidig fin og symbolsk gave er at give en buket blomster. Du behøver ikke at have forstand på blomster for at give din mor en buket. Hvis du går ned i den lokale blomsterhandler i Rønde vil de hellere end gerne hjælpe dig med at sammensætte den smukkeste buket, som vil skabe stor overraskelse og glæde hos din mor – og oven i købet til ikke så mange penge.

Din blomsterhandler kan hjælpe dig med at fejre alle anledninger

Man kan også gøre brug af blomsterhandleren i Rønde ved mange andre lejligheder. Udover at der efterhånden er mange dage som fejrer nogle eller noget, hvor det mere eller mindre er blevet kutyme at give blomster, men blomster er også en fin gestus i andre sammenhænge.

Skal du f.eks. til middagsselskab er der mange der tager en flaske vin med som værtindegave, men i virkeligheden vil blomster måske blive meget mere velmodtaget. Ofte har aftenens værter sørget for nok ’væske’ til hele selskabet, hvorimod en smuk buket virkelig kan pynte på middagsbordet. Din lokale blomsterhandler vil i hvert fald kunne hjælpe dig med at binde den smukkeste buket op til enhver lejlighed. Så hvad enten din kollega er blevet forfremmet eller din bedste ven holder indflytterfest, så vil du kunne give en smuk gave, som vil skabe glæde og som både kan gives som et symbol på opblomstring eller skønhed – indre og ydre. Besøg blomsterhandlerens hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *