eSIM vil gøre det endnu nemmere at skifte mobilabonnement

Det nye eSIM vil i fremtiden presse mobilselskaberne, men det vil gøre det meget lettere for dig som forbruger at skifte mobilabonnement eller selskab.

Der er både fordele og ulemper ved det nye eSIM, som erstatter det fysiske SIM-kort. For det nye eSIM er endnu ikke kommet på gaden, men det vil gøre det endnu lettere for dig, at skifte mobilabonnement i fremtiden.

Apple og Samsung går sammen forrest i forhandlingerne med den internationale mobilorganisation GSMA, om lanceringen af eSIM-kortet. For med det nye eSIM skal du i fremtiden ikke have et fysisk SIM-kort, da eSIM vil være indbygget i mobiltelefonen på forhånd. Herfra skulle du gerne kunne styre dine mobiloplysninger, og også dit mobilabonnement og teleudbyder. Det nye eSIM vil også gavne folk der rejser meget, da de let skulle kunne sætte mobilabonnementer på standby i hjemlandet, og let koble sig på teleudbydere i det land de vil befinde sig i. På den måde kan det let undgås at få ekstra roaming gebyrer i udlandet.

Det nye eSIM ser dog ikke ud til at blive lanceret lige foreløbigt. Forhandlingerne med GSMA ser nemlig ud til at kunne blive indviklet, da mange små teleselskaber stadig tjener godt på de fysiske SIM-kort. Dog er størstedelen af de store teleselskaber med på ideen om eSIM, hvilket blandt andet tæller AT&T, og franske Orange, samt en lang række andre teleselskaber.

Med det nye eSIM vil det som sagt blive nemt for dig som forbruger at kunne skifte rundt imellem mobilabonnementer, og ikke mindst altid holde dig opdateret på hvilke selskaber der er billigst.

Den nemmeste måde hvorpå du i dag finder det billigste mobilabonnement er ved at klikke dig ind på prissammenligningssider som telmodi.no. Du vil på telmodi.no få vist hele det norske marked af mobilabonnementer på én gang. På den måde kan du hurtigt finde det billigste mobilabonnement, der matcher dit mobilforbrug. Du vil let kunne finde et mobilabonnement der matcher dit mobilforbrug til den billigste pris.

Prisen på mobilabonnementer er konstant faldende, så indtil de nye smarte eSIM bliver taget i brug, er det en god ide at tjekke telmodi.no engang hvert halve år, for ikke at betale for meget for sit mobilabonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *