Det dejlige LEGO Friends

Mange generationer har efterhånden nydt godt af det dejlige mærke Lego. Det er et godt gammelt og dansk mærke, der har glædet utallige børn gennem tiden. Fra at gå fra at være en meget lille virksomhed i lokalområdet, er Lego i dag et verdenskendt mærke og børn over hele den globaliserede verden nyder godt at det fantastiske mærke og dets produkter. Mærket er ideelt til timevis af leg og sjov. Og selve Lego mærket har lavet en masse undermærker som Lego®Friends. Friends er måske mere for de små piger, der kan lide at bruge deres fantasi. Ligesom med resten af Lego-mærkerne er det muligt at bygge, rive ned og genskabe sine egne ting alt efter behov og fantasi. Det sikrer at børnene udvikler deres fantasi og deres innovation understøttes og udvikles. Men samtidig bygger ideen om Lego®Friends rundt om 5 bestemte små piger og deres ’hverdag’, som barnet selv finder på og laver. Da det nu engang er piger, de små dukker forestiller og resten af materialet under mærket Friends er fremstillet i hvad man typisk vil kalde ’pigefarver’, retter produkterne sig hovedsageligt til piger. Men drenge skal naturligvis også have lov til at prøve kræfter med produkterne, hvis det er det de ønsker.

Piger kan med nemhed leve sig ind i de små pigers hverdag og produktet er derfor ideelt til rollelig og kan sagtens kombineres med de andre LEGO produkter. Produktet Lego® Friends kombinerer samtidig de klassiske byggeoplevelser fra Lego verdenen med situationer fra dagligdagen.

lego-klodser

Lego®Friends præcist

Som sagt omhandler Friends delen af Lego mærket 5 piger kaldt Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia. Disse piger er alle venner og har alle hver deres personlighed. Men det allervigtigst er at de alle har det godt i hinandens selskab og har det sjovt. Der kan købes adskillige produkter indenfor mærket der alle er med til at gøre livet og hverdagen sjovere for de fem piger. Dermed vil selve legen børnene har med Lego Friends verdenen også blive meget spændende og alsidig jo flere produkter de har til at lege og udfolde sin fantasi med. De mange legesæt og al tilbehøret, der kan købes til pigerne med alle deres fantasifulde detaljer er med til at styrke barnets legeopfattelse og –evne samt styrke deres egen kreativitet.

LEGO ® Friends pigerne går på Heartlake High, hvor de har både timer og frikvarterer sammen ligesom i den rigtige verden. De bor i en by, hvor de passer søde dyr, dyrker diverse sport og går i butikker. De har derudover mulighed for at hygge sig på den såkaldte Delfinbåd og så elsker de desuden at sejle på vandscootere. Ligesom alle andre veninder snakker og hygger de sig sammen.

At pigerne på den måde har hver deres personlighed går også at små pigebørn har mulighed for at leve sig ind i de fem pigers hverdag og dagligdag. De kan udleve deres fantasier, som de måske ikke har mulighed for at gøre til virkelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *