Derfor kan du ikke spille i hullede håndboldsko

Har du et par hullede håndboldsko, er det på tide at du kigger dig over skulderen efter et nyt par. håndboldDer er nemlig ingen fordel ved at spille i hullede håndboldsko, også selvom at du tror, at det er bedre end ingenting. Hullede håndboldsko beskytter ikke din fod, og du vil derfor være udsat for flere skader. Da der typisk bliver spillet med harpiks i håndbold, kan bolden lande på din fod, som efterfølgende sætter harpiks fast.

Når der først er kommet harpiks på din fod, som får lov til at sidde der i et par timer eller mere, er chancen for at du får det væk igen ikke ret stor – og hvis det skulle lykkedes, at du får harpiks væk fra dine fødder, vil det ofte være en smertefuld procedure.

Håndboldsko er noget, som du skal bruge, når du spiller håndbold. De er nemlig med til at sikre, at du ikke bliver udsat for skader, når først det begynder at gå løs på banen. Prisen for at undgå en skade er værd at betale, også selvom at man ikke føler, at man har råd til det.

Dårlige håndboldsko gør dine fødder mere trætte

Hullede håndboldsko er ofte slidte håndboldsko, og når dine håndboldsko er slidte og hullede, vil du kunne mærke, at du ikke kan spille i ligeså lang tid som ellers. Dette skyldes, at håndboldsko der er slidte gør dine fødder mere trætte, eftersom at de ikke længere kan levere den samme mængde stødabsorbering, som de tidligere kunne.

Det er også mere svært at stå fast med slidte håndboldsko, og har du brug for at kunne stoppe op for at lave en finte i løbet af nul-komma-fem, skal du til at investere i et nyt par håndboldsko. Når du ikke længere lider at trætte fødder, vil du også opleve en større glæde ved at spille håndbold. Formålet med håndbold er, at det skal være sjovt at spille, og netop når det kommer til ordet sjov, er det en subjektiv vurdering.

I dag findes der mange mærker, og når du skal til at kigge efter nye håndboldsko kan du vælge håndboldsko som er af mærket Adidas eller Nike, og er du ikke interesseret i at købe en af disse to mærker, har du mulighed for at finde en hel del andre, som passer til dig og dit behov.

Det ser uprofessionelt ud, at have hullede håndboldsko

At spille i hullede håndboldsko har også en anden effekt udover at den fjerner det praktiske ved håndboldsko. Når du har hullede håndboldsko på, vil det se uprofessionelt ud, og faktisk vil nogle af dine modstandere grine af dig, hvilket er en meget ubehagelig følelse. Derudover vil nogle af dine medspillere også se ned på dig, netop fordi at de tror, at du ikke har råd til et par nye håndboldsko.

Hvis du spiller i en rig klub er det sidstnævnte noget, som sker tit. Selvom man ikke skulle tro det, har der før været nyheder om, at klubber har udelukkede spillere fra rige kvarterer, netop fordi at de ikke har haft deres træningsudstyr i orden. Deres argument på dette tidspunkt var, at det fik klubben til at fremstå som en amatørklub, og det var ikke noget de var interesseret i.

Det kan heller ikke betale sig, at spille i en klub som går mere op i sit image end i sine spillere. Spiller du i en klub, som er ligeglad med sine spillere, vil det ikke være sjovt at møde op til træning, og så har man tabt hele formålet med at gå til håndbold; nemlig at det skal være sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *