Danskerne på jagt efter billige mobilabonnementer

Danskerne jagter stadig de billige mobilabonnementer, og det betyder at priserne bliver med at presses i bund. Der kan være penge at spare.

Danskerne flytter sig nemlig stadig for bare 20 eller 30 kroner, og det sætter de store teleudbyderes mobilabonnementer under pres. For danskerne vil stadig gerne have billige mobilabonnementer men til endnu bedre kvalitet og service, skriver Berlingske.dk.

For rigtig mange analytikere havde regnet med, at når prisen på mobilabonnementer ramte de 100 kr. så ville det ikke længere være helt så vigtigt at spare de sidste 20 kr. men der tog de fejl. For danskerne er stadig fokuseret på deres mobilregninger.

En af grundende til at priserne også falder på mobilabonnementerne er også, at teleselskaberne, store som små, stadig konkurrere rigtig meget indbydes. Mobilselskaberne gør nemlig hvad de kan for at overgå hinanden, og ikke mindst for at lokke nye kunder til, og derved stjæle fra de andre selskaber. I udlandet kaldes konkurrencen på det danske mobilmarked den ”danske syge.” Kigger vi bare til vores naboer, er det umuligt at finde mobilabonnementer til under 100 kr. men ikke i Danmark.

Telia er fx den teleudbyder i Danmark der har formået at få trukket flest nye kunder til sig det seneste kvartal.. Telia har fået hele 18.000 nye mobilkunder, og det forventes at hovedparten af disse er fra deres største rival TDC. TDC har nemlig den seneste tid haft større problemet med at tiltrække mobilkunder. TDC’ priser er også en hel del over de andre teleudbydere, men de fokusere mere på kvalitet og service, som undersøgelser viser er lige så vigtige som en billig mobilregning.

Det smarteste du kan gøre hvis du gerne vil have en billigere mobilregning, eller bare gerne vil finde det billigste mobilabonnement til dit forbrug er at gå ind på en prissammenligningsside. En prissammenligningsside som mobilabonnementpriser.dk er den letteste løsning til, at få en mobilregning der stemmer overens med dit mobilforbrug. Du kan her sammenligne alle teleselskaberne på én gang, og du kan let og enkelt finde frem til det teleselskab der passer bedst til indhold og ikke mindst pris.

Jagter du derfor stadig de sidste 20 eller måske du kan spare hele 50 kr. på en billigere mobilregning, så er mobilabonnementspriser.dk et besøg værd. Det vil give dig overskud og en bedre viden om markedet. Det bedste du kan gøre er, at følge priserne en gang hvert halve år. På denne måde er du sikret at du altid har det billigste mobilabonnement, og ikke bliver snydt af din teleudbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *