Campinghytter på Fyn

Det er efterhånden blevet allemandseje at tage på en All-inclusive rejse sydpå til varmen og de lækre strande. Priserne på rejserne er faldet, så alle efterhånden kan være med. Men det er slet ikke nødvendigt at tage så langt væk hjemmefra, for at opleve noget nyt og spændende. Der er mulighed for at få en hyggelig og afslappende ferie lige her i vores eget land. På en campingferie får du mulighed for at koble af samtidig med at du er i kontakt med naturen. Luksusniveauet på en campingferie er selvfølgelig ikke det samme som på et All-inclusive hotel sydpå, men oplevelsen er givende på så mange andre punkter. Der er noget helt specielt over den danske sommer, både når det regner og når solen skinner. Hvis du ønsker en vis standard i forhold til din ferie, kan det være en fordel at overveje en campinghytte. Her har du eget toilet og bad, i modsætning til campingvogne som er mere primitive. Ved at leje en campinghytte får du hyggen ved at være væk hjemmefra, men samtidig tæt på andre folk og det fællesskab der er på campingpladser i hele landet.

nattehimmel

Smuk natur og seværdigheder

Der findes mange forskellige campingpladser på Sydfyn (se f.eks. denne). De fleste tilbyder deres kunder campinghytter som supplement til de almindelige pladser til campingvogne og teltpladser. Der er mange gode muligheder for at udforske området. Sydfyn har mange forskellige ting at byde på. Du kan med fordel sætte dig i bilen og køre en dejlig tur rundt på Sydfyn og f.eks. besøge Langeland og Tåsinge. Her kan du suge rigtig landsbyidyl til dig, mens du nyder synet at den flotte natur. Du kan tage en sejltur i det Sydfynske øhav eller besøge en af de mange havne på Sydfyn. En sejltur rundt i øhavet byder på mange små øer, som du måske ikke vidste eksisterede. Du kan enten vælge at nøjes med at sejle rundt mellem dem eller lægge til land ved nogle af dem. Denne del af landet byder desuden på en del forskellige slotte og herregårde, som kan give dig en fantastisk oplevelse. Her kan du opleve smukke haver og flotte lokaler, men mange steder kan du få en ekstraordinær kulinarisk oplevelse.

Kulinariske Sydfyn

Hvis du ønsker at opleve lidt ekstra luksus i løbet af din campingferie på Sydfyn, venter der dig mange lækre oplevelser rundt omkring på restauranter, slotte og herregårde i området. Du kan opleve at smage lokale egnsretter, hvor der er brugt mange lækre lokale råvarer. Denne del af Danmark er særligt kendt for deres sans for velsmag og brug af lokale råvarer. Du kan med fordel gå på opdagelse i kulinariske Sydfyn. Her er det fordelagtigt at gå efter steder og produkter der er lokale. De kan noget helt specielt madmæssigt, og denne oplevelse skal du unde dig selv. Måske tror mange at Danmarks kulinariske højborg er Hovedstaden, men der findes mange lige så lækre oplevelser rundt omkring i landet. Og her har Sydfyn bestemt også noget at byde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *