Bliv anlægsgartner og slap af resten af tiden

Har du længe haft et job, som var lig med stress og jag lige indtil du havde fri? Så er det måske på tide, at du bliver anlægsgartner. En anlægsgartner har nemlig slet ikke så meget stress, som så mange andre har i hverdagen, når de er på arbejde. Det meste af tiden kan de nemlig få lov til at gå og nusse med de ting, som de har som arbejdsopgave. Det er der mange, der drømmer om. De ville ønske, at deres arbejde var lidt mere afslappet, end det egentlig er. Man skal også huske at passe på sig selv, og det gør man ærlig talt bedst ved at passe lidt på stressniveauet.

gartner

Således går en hverdag for en anlægsgartner

Det kommer meget an på, om man er ansat af kommunen, eller om man er med i et privat firma. Man har ikke samme opgaver. De er i hvert fald forskellige på visse områder. Man skal dog kunne det samme, uanset hvor man er ansat.

Hvis du er ansat af kommunen, så er det jo gerne de lidt større projekter. Det kan for eksempelvis betyde, at du skal være med til at istandsætte en park. De parker som er rundt omkring i en kommune, skal trods alt en gang imellem lige justeres lidt, og det er så her en anlægsgartner kommer ind i billedet. En anlægsgartner skal nemlig sørge for, at sådan nogle steder bare ser ud, som de skal. Og de skal jo helst stå så prangende som overhovedet muligt. Du skal derfor sørge for, at træerne står kniv skarpt, og det samme gælder buskene. Du skal også sørge for, at stierne er de korrekte steder i forhold til de mange busker, blomster og træer. Du skal i det hele taget sørge for, at parken ser flot ud, hvor tingene er placeret strategisk i forhold til hinanden.

Du kan også komme til at arbejde for et privat firma, hvor du skal ud til enkelte personer, som gerne vil have deres have istandsat. Nogle mennesker har jo meget have, og andre har ikke så meget. Det afhænger derfor selvfølgelig af, hvor stor en have de rent faktisk, har, og hvor meget du dermed kommer til at lave. Måske har de en stor have, og så kan det godt bliv et stort og spændende projekt for dig. Det kan selvfølgelig også ske, at du skal ud og skabe en lille hyggelig have, hvilket også sagtens kan være en sjov opgave.

Alle de gode opgaver for en anlægsgartner

Mange steder i landet har brug for en anlægsgartner. Det er ikke kun inde i de store byer. Dem, der bor ude i provinsen, har lige så tit brug for en anlægsgartner. Måske har de tiere brug for en i virkeligheden. Men det betyder altså ikke noget, om du er anlægsgartner i eksempelvis Midtjylland. Her er der også mage opgaver at tage fat i. Der er eksempelvis også mange opgaver i en by som Viborg.

Læs mere på http://www.bf-anlaeg.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *